Συνταγές για μπισκότα

Princess Cupcake

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για το Princess Cupcake

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας με ένα πολύ χαριτωμένο cupcake.

Πρώτα από όλα, για το κέικ, χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Το κουρκούτι του κέικ προστίθεται στις κάψουλες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι πολύ γεμάτο. Χρησιμοποίησα σκληρές κάψουλες, οπότε δεν υπήρχε αλλοίωση στη μορφή τους.
Ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Όσο ψήνεται το κέικ, οι ζαχαρόπαστες κόβονται σε δύο γύρους, έναν μεγάλο και έναν μικρό, με τρόπο που να καλύπτουν τα κέικ και μόνο το εξωτερικό μέρος του κύκλου λεπτύνεται με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων για να δώσει την όψη μια φούστα.
Αν θέλετε μπορείτε να το φτιάξετε και με φορμάκια για μπισκότα με καμπύλες γωνίες. Θα επισυνάψω τη φωτογραφία και των δύο (κοντή φούστα με καλούπι, μακριά φούστα κομμένη με γυαλί)
Για το σώμα, η ζαχαρόζυμη απλώνεται για να είναι πιο πηχτή, σχηματίζονται καρδιές χρησιμοποιώντας ένα κουπάτ σε σχήμα καρδιάς και κόβεται το άκρο της καρδιάς και οι δύο πλευρές λυγίζονται προς τα πίσω και διατηρούνται σε ένα οβάλ σχήμα.
Αφού ψηθούν και κρυώσουν τα κέικ, κόβεται η μέση και γεμίζεται με σάλτσα φράουλας (την σάλτσα την έφτιαξα κάνοντας πουρέ τις φράουλες και βράζοντάς τις με άμυλο και ζάχαρη). Αφού εφαρμόσετε την ίδια διαδικασία σε όλα τα κέικ, μια μικρή ποσότητα σάλτσας φράουλας απλώνεται στην κορυφή των κέικ για να κολλήσει η ζαχαρόζυμη. Αν θέλετε, αντί για φράουλες, μπορείτε να προσθέσετε άλλες σάλτσες φρούτων ή πουρέ, πουτίγκα-κρέμα κ.λπ. στη γέμιση ή στην κορυφή. τα πράγματα είναι διαθέσιμα. Ή το κέικ μπορεί να καταναλωθεί σκέτο χωρίς γέμιση. Από σένα εξαρτάται.
Πάνω στα γεμιστά κέικ τοποθετούνται φούστες που παρασκευάζονται από ζαχαρόπαστα. Πάνω τους τοποθετούνται κορμιά, αν δεν αρκεί η κόλληση με νερό για να σταθεί όρθιο, μπορείτε να το φτιάξετε με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων.
Τέλος, στα μέρη της μέσης δίνεται η όψη ζώνης με χρωματιστά κουφέτα.
Το Princess cupcake είναι έτοιμο. Καλή τύχη.

Συνταγή Princess Cupcake με φωτογραφία

Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake
Princess Cupcake

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button